От изключително важно значение за вашата дограма е качественият обков.Той представлява съвкупност от механизми и компоненти,които осигуряват съединяването на крилото с рамката на прозореца.Добрият обков е този,който поддържа безпроблемното функциониране на вратите и прозорците и допринася за дългогодишната им експлоатация.С цел да гарантира дълготрайност на продуктите си,,,Александра-04''изработва прозорците си с обков МАСО или Siegenia Aubi.

Обковът с марка Siegenia Aubi (Германия)е широко разпространен и добре познат на българския пазар с доброто си качество и разнообразните варианти на отваряне.Освен класическото хоризонтално отваряне и падащото крило, той предлага и многофункционална система на отваряне тип,,фолксваген'',тип ,,хармоника'',както и противовзломна система S-ES.Продуктовата гама на Siegenia е съобразена с новите високотехнологични изисквания и стандарти , както и с архитектурните възможности при производството на PVC дограма.

Качеството и функционалността са най-високите цели на МАСО. Обковът, който се произвежда единствено в Австрия, се нарежда сред най-добрите производители на обков за PVC дограма в света.Обковът позволява регулиране на отваряемостта в три равнини. Функционира без усилие и дава възможност за изготвяне на стандартни, скосени или арковидни прозорци.